08-32 33 91

tjänster

Renoverings ansökan


Vid renovering av badrum, kök eller på bärande konstruktioner i er lägenhet rekommenderas vi att det lämnas in en renoverings ansökan. Detta så ni inte missar viktiga dokument, garantier och besiktningar som måste in före/under och efter godkänd slutbesiktning.                                                  


Hur går det till?

1. Platsbesök, vi går igenom vad som skall göras, vad som skall tänkas på ex. bärande  väggar, rör dragning, besiktnings tidsplan. Eventuellt bokar in en konstruktör.
2. Granskning och komplettering  av er renoverings ansökan
3. Redovisning till er bostadsrättsförening.

Varför bör man göra en renoverings ansökan?

Detta för att Bostadsrättsföreningen ska kunna dokumentera och se vad som skall göras och vilka kritiska moment som kan uppstå. Detta läggs sedan in i underhållsplanen.  Renoverings ansökan görs av vår samarbetspartner Besiktningsportalen Sverige, deras besiktningsman gör ett platsbesök, granskar nuvarande handlingar och kompletterar deras ansökan och skickar in till BRF med ev. krav, att tänka på och rekommendationer.

Vad kostar det?

Alla våra nya föreningar får 10 st ansökningar som de kan ge till boende under medlems tiden. Efter det kostar de endast 1990kr ink moms (värde 3600kr)  styck som boende kan del betala via Klarna .